Шкільна їдальня
Важливою складовою збереження здоров’я дітей є збалансоване харчування. У режимі роботи школи велике значення надається організації раціонального харчування.
Учні харчуються за графіком; асортимент продукції відповідає вимогам чинного законодавства. Санітарно-гігієнічні вимоги до постачання, зберігання, реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини дотримуються. Працівники харчоблоку дотримуються технології приготування страв, режиму прибирання, миття посуду, правил харчування.
У наявності широкий асортимент продуктів харчування, зокрема: крупи, соки, цукор, мука, олія, овочі, яйця, м’ясо, масло тощо. Наявні технологічні карти на приготування страв.
Продукти харчування зберігаються згідно з умовами їх зберігання при відповідній температурі з урахуванням товарного сусідства й дотриманням термінів їх реалізації.
Усі бажаючі можуть скуштувати смачні страви у їдальні закладу освіти.
Коментарi