Шкільна їдальня

Важливою складовою збереження здоров’я дітей є збалансоване харчування. У режимі роботи школи велике значення надається організації раціонального харчування.

Учні харчуються за графіком; асортимент продукції відповідає вимогам чинного законодавства. Санітарно-гігієнічні вимоги до постачання, зберігання, реалізації продуктів харчування та продовольчої сировини дотримуються. Працівники харчоблоку дотримуються технології приготування страв, режиму прибирання, миття посуду, правил харчування.

У наявності широкий асортимент продуктів харчування, зокрема: крупи, соки, цукор, мука, олія, овочі, яйця, м’ясо, масло тощо. Наявні технологічні карти на приготування страв.

Продукти харчування зберігаються згідно з умовами їх зберігання при відповідній температурі з урахуванням товарного сусідства й дотриманням термінів їх реалізації.

Усі бажаючі можуть скуштувати смачні страви у їдальні закладу освіти.

/Files/images/2019-2020/у.jpg /Files/images/2019-2020/у4.jpg /Files/images/2019-2020/у1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.